Trouwen op een landgoed

Buitenplaats Amerongen is een prachtig landgoed, gelegen ten zuidoosten van Utrecht. Als professionele trouwlocatie regelen wij jullie huwelijksdag tot in de finesses.

Verspreid door de tuinen liggen de historische bijgebouwen, welke zijn ingericht als feest- en trouwlocaties: de Oranjerie, het Koetshuis, het Poortgebouw, de Stallen en het Zuidpaviljoen. Het Kasteel zelf is in gebruik als kleinschalig museum en vormt een prachtig decor voor jullie huwelijksdag. Het is daarnaast mogelijk te trouwen in het Kasteel.

Bijzondere locaties

De rijksmonumentale bijgebouwen zijn perfect onderhouden en eigentijds ingericht. Iedere locatie heeft een eigen entree, terras, bar en sanitair.

Foto's
Zie het fotoalbum onderaan deze pagina. Het album wordt het beste in Chrome weergegeven.

Verras je gasten
De gebouwen liggen op loopafstand van elkaar, waardoor jullie je gasten per onderdeel van de huwelijksdag kunnen verrassen met steeds een nieuwe locatie en nieuwe sfeer. De prachtig aangelegde tuinen van het landgoed maken de entourage compleet. Bovendien kun je hier in de zomer buiten trouwen.

Welke feestlocaties zijn geschikt?
Graag vernemen wij hoeveel personen jullie per onderdeel van de dag willen ontvangen, zodat wij goed kunnen adviseren welke locaties voor jullie huwelijksdag geschikt zijn.

Meer informatie of reserveren
Bel of mail Lieke, Annemarie of Marian gerust voor een bezichtiging van de locaties. Of lees verder over de mogelijkheden.

Enthousiast?
Bekijk de trouwbrochure met de mogelijkheden en de prijzen.