9 augustus 2016

Bij weinig locaties hadden we echt gelijk een goed gevoel. Bij Buitenplaats Amerongen was dit anders!

Reactie Gaby en Henkjan
Voor onze bruiloft hebben we een aantal locaties bezocht in de omgeving Utrecht. Bij weinig locaties hadden we echt gelijk een goed gevoel. De locaties waren of te massaal of vielen simpelweg niet in onze smaak. Bij Buitenplaats Amerongen was dit anders. Al bij de eerste kennismaking online viel de locatie op basis van de foto’s bij ons in de smaak. Tijdens het eerste bezoek hadden wij gelijk een goed gevoel over deze locatie. We werden vriendelijk ontvangen door Annemarie die ons een rondleiding gaf op het terrein. De locatie is goed onderhouden, de gebouwen zijn prachtig en ook de tuinen zien er goed verzorgd uit. Na een rondleiding op het terrein hebben wij met Annemarie de grote lijnen van onze dag opgesteld. Annemarie heeft hierbij geholpen zodat we onze plannen direct konden concretiseren in een dagindeling en planning. Al onze wensen zijn hierbij meegenomen: een buiten ceremonie, receptie, wijnproeverij en diner voor onze gasten. Tijdens het gehele traject hebben we veel contact gehad met Annemarie. Alle vragen en kleine onzekerheden werden snel beantwoord/weggehaald. Naar de aanloop van onze dag werd ons vaste aanspreekpunt Marian. Met haar hebben we de laatste puntjes op de i gezet. Ook Marian was deskundig en professioneel. We hebben het diner samengesteld en het verloop van de dag vastgezet. Omdat onze trouwdag op een dinsdag viel en het weer nog wat onzeker was, werd geregeld dat we konden laten weten of we buiten wilden trouwen of in de Oranjerie. Dankzij de flexibiliteit van Buitenplaats Amerongen hebben we dus tot op het laatste moment rekening kunnen houden met het weer. Op de dag zelf werden wij goed ontvangen. Ondanks dat we voor een buiten ceremonie hadden gekozen, hebben we door het regenachtige weer op de dag zelf nog besloten om toch binnen in de Oranjerie te trouwen. De medewerkers waren erg vriendelijk. Zij hebben ons en de gasten prima verzorgd, alles verliep zoals wij dat van te voren hadden bedacht. De hapjes waren heerlijk en ook onze gasten zijn niks tekort gekomen. De wijnproeverij was goed georganiseerd, de sommelier was enthousiast en wist veel over de wijnen te vertellen. De kaasplanken ter ondersteuning van de wijnproeverij zagen er erg goed uit en waren smakelijk. Ook het diner was keurig verzorgd en werd netjes en professioneel uitgeserveerd. Het eten was erg lekker en de porties waren ruim voldoende. 
Buitenplaats Amerongen kenmerkt zich door oog voor detail te hebben. Alles is tot in de puntjes geregeld. In de kleinste zaken zoekt het personeel van Buitenplaats Amerongen perfectie. Ook na de dag blijft Buitenplaats Amerongen behulpzaam. Zo werden alle spullen die na de dag opgehaald werden, netjes klaargezet. Alle medewerkers die wij hebben getroffen zijn professioneel, deskundig en hebben oog voor detail. Zij hebben onze dag tot een fantastische dag gemaakt. Je kunt je huwelijksdag met een goed gevoel bij Buitenplaats Amerongen onderbrengen. Wij kijken er met veel plezier op terug en zullen Buitenplaats Amerongen zeker aanraden!

Wensen
Gaby en Henkjan waren op zoek naar een mooie plek voor hun huwelijksdag, waarbij ze graag alles op 1 locatie wilden vieren, liefst zoveel mogelijk buiten. Essentieel voor hen was goede service, lekker eten en drinken een mooie entourage. 

Invulling
Henkjan en Gaby zijn burgerlijk bij ons getrouwd, vierden dat daarna met een borrel en uitgebreide wijnproeverij. En hebben tenslotte avondvullend gedineerd