4 september 2015

Mariëlle en Janneau:
Wij hebben een geweldige dag gehad, waarin alles tot in de puntjes was geregeld!!

Reactie
Vanaf het eerst moment voelde het voor ons beiden erg goed bij de buitenplaats. We zijn heel prettig en vriendelijk geholpen. Geen vraag was te veel en alles was in principe mogelijk. We hebben onze bruiloft helemaal zelf kunnen invullen. 

Het contact vooraf verliep erg prettig! Ook op onze trouwdag zelf verliep als goed! Onze ceremoniemeester is de hele dag bijgestaan door een gastvrouw van de buitenplaats. Deze gastvrouw en het overige personeel waren erg vriendelijk! De kwaliteit van het eten en drinken was super. Alles was goed op elkaar afgestemd en we zijn niets te kort gekomen!

Als afsluiting van onze trouwdag hebben we een spetterend feest gehad. Ook hier zijn onze gasten niets te kort gekomen! Het leuke van de buitenplaats vonden wij dat alles op 1 locatie was. Toch was er steeds een verrassingseffect doordat we de ceremonie, de borrel en het feest in verschillende gebouwen konden doen!

Wij hebben een geweldige dag gehad, waarin alles tot in de puntjes was geregeld!!

Wensen
Wij wilden graag een bruiloft bij een kasteel. Bij buitenplaats Amerongen wordt het kasteel gebruikt als decor. De gebouwen waar we gebruik van hebben gemaakt waren heel licht, modern en erg mooi. Hierdoor pasten deze trouwlocatie perfect in ons plaatje.

Invulling
We hebben elkaar ontmoet onder de brug van het Kasteel. Vervolgens hebben we op de locatie een fotoshoot gedaan en om 2 uur zijn we in de Oranjerie getrouwd. De borrel en het diner hebben we in het Poortgebouw gedaan. We hebben de dag afgesloten met een geweldig feest in het Koetshuis.

Aantal gasten
61 (inclusief 4 kinderen) overdag
155 's avonds