22 juni 2017

Andrieske en Sander 

Reactie
Op 22 juni 2017 zijn wij getrouwd op het Kasteel van Buitenplaats Amerongen. Een mooiere locatie voor ons huwelijk konden we niet wensen. Alles op een locatie met een chique en karakteristieke uitstraling, maar wel gecombineerd met een stijl van deze tijd. Ons huwelijk hebben dan ook de hele dag gevierd bij Buitenplaats Amerongen. Een feestelijke receptie bij het Poortgebouw en een heerlijk diner in het sfeervolle Koetshuis. We hebben ontzettend van deze dag kunnen genieten dankzij de geweldige service en personeel van Buitenplaats Amerongen. In de voorbereidingen zijn we heel goed geholpen door Annemarie. Alles werd tot in de puntjes voorbereid en het was altijd mogelijk om even te bellen voor vragen oid. We hebben ons erg welkom gevoeld mede dankzij de persoonlijke benadering. Op de dag zelf werd ook aan alles gedacht. Het was een erg warme dag, maar zelfs al voordat de dag begon kwam Mandy op het golfkarretje ons van koud water voorzien tijdens de fotoshoot in de tuin. Ben je op zoek naar een sfeervolle en chique bruiloft op 1 locatie. Dan kunnen wij Buitenplaats Amerongen van harte aanbevelen. We weten zeker dat zij jullie ook een onvergetelijke dag zullen bezorgen. 

Wensen
Een dag waar de hele huwelijksdag op 1 plek kan plaatsvinden en waar het de gasten aan niets ontbreekt op een historische plek met eigentijds karakter. 

Invulling
Trouwen in het Kasteel met aansluitend een toost en felicitaties voor 32 daggasten op het terras van het Poortgebouw, vervolgens naar de Kerk in Amerongen en daarna een receptie voor circa 120 gasten en ter afsluiting een diner in het Koetshuis voor 60 genodigden.