20 januari 2018

Reactie

Wij hebben een fantastische winter bruiloft gehad bij Buitenplaats Amerongen. We hebben ons huwelijk de hele dag gevierd bij Buitenplaats Amerongen. Een feestelijke start en early dinner vonden plaats in het sfeervolle poortgebouw. De huwelijksvoltrekking heeft in de avonds plaatsgevonden met aansluitend een toost en bruidstaart ceremonie met als afsluiting een groot feest.

De brandende fakkels langs de oprijlaan zorgden voor een warm welkom voor onze avondgasten. Voor het ontvangst bij het koetshuis was een winterse setting gecreëerd met als welkomstdrankje warme chocolademelk met slagroom en glühwein. Dit alles zorgde voor een sfeervol winterse en sprookjesachtige setting. Echt ontzettend leuk!

Het personeel was de hele dag erg vriendelijk en behulpzaam.

We zijn in het hele traject heel goed geholpen door Lieke en alles was tot in de puntjes geregeld. Kortom, wij hebben een ontzettende mooie dag gehad en wij hebben heel veel complimenten van de gasten gekregen over de locatie en sfeervolle winterse omgeving. We kunnen Buitenplaats Amerongen ook van harte aanraden voor een winter bruiloft!