19 september 2015

John en Eva De Blocq van Kuffeler

Reactie
Buitenplaats Amerongen is de meest prachtige en romantische plek in Nederland om een geweldig huwelijksfeest te vieren. Alles was zo mooi en zo ontzettend goed verzorgd door het geweldige Buitenplaats team, met zoveel oog voor detail en persoonlijke service. Kan niet beter!
Lieke van Herpen en haar team, Peter-Paul, Nick, Arjen zijn zo professioneel en een genot om mee te werken. Onze bruiloft was groot en complex maar zij zijn het meest behulpzame professionele team geweest van begin tot eind en altijd met een enorme glimlach! Het eten van canapés tot diner was top class.

Wensen 
John en Eva waren op zoek naar een mooie locatie voor het vieren van hun huwelijksdag. Exclusiviteit, excellente service en topkwaliteit eten en drinken, vonden zij erg belangrijk.  

Invulling
De dag werd aangevangen in de Oranjerie met haar, make-up, aankleden en het ontmoet moment tussen John en Eva. Uiteraard met Champagne! Vervolgens vond een prachtige dienst plaats in de Andrieskerk, waarna het gehele gezelschap van 120 personen terugkwam op de Buitenplaats voor Champagne en canapés. Vervolgens vond het diner plaats in het Koetshuis aan mooie ronde tafels. Waarna het dessert, met sigaren, zoetigheden en kaas, informeel genoten werd in de Stallen. Er was voor de gasten ondertussen ook mogelijkheid het Kasteel te bezoeken, waar hun bezoek omlijst werd door een pianist. Vervolgens werd de dag knallend geëindigd met cocktails en dansen in het Koetshuis.