11 mei 2017

Annemieke en Wiepko

Reactie

Op 11 mei zijn wij getrouwd bij Buitenplaats Amerongen! Wat een dag was dat!

Onze keus viel hier direct op, het is echt een prachtige locatie, de gebouwen super mooi, ieder met eigen sfeer, en de natuur zo mooi groen!!!

De dag is precies verlopen zoals we van te voren hadden we gehoopt: 's morgens al aangekleed daar, zodat ook onze ontmoeting daar plaats vond! 's Middags konden we aan komen rijden over de mooie oprijlaan tot het voorplein waar onze gasten zich hadden verzameld, vandaar door naar de ceremonie die plaatsvond in de kasteeltuin! Op het terras van de oranjerie hadden we heerlijk in het zonnetje onze toost en lekkere taart. Later op de dag hadden we een super mooie en lekkere barbecue bij het poortgebouw, ook precies met de gerechten die wij graag wilden en bij ons pasten! De gehele dag verliep in een heel relaxte en informele sfeer.

We kijken terug op een super mooie dag, en bedanken iedereen die hier aan mee gewerkt heeft, en dan vooral Vincent met wie we al het contact vooraf hebben gehad, hij dacht heel leuk mee, en kon er voor zorgen dat alle wensen door konden gaan.

De reacties achteraf van onze gasten: het was een sprookje!!! En zo hebben wij het ook ervaren

Wensen
Annemieke en Wiepko waren op zoek naar een locatie waar ze de hele dag met familie en vrienden konden doorbrengen. Belangrijk was een relaxte en informele sfeer met lekker eten en drinken waar iedereen het naar zijn zin heeft.

Invulling
45 daggasten en 60 gasten bij het diner en de feestavond