Jullie trouwdag

Zijn jullie enthousiast over de mogelijkheden?

Bel of mail dan om een afspraak te maken om het landgoed te bezichtigen en jullie trouwdag met een van onze huwelijksspecialisten door te spreken. Wij adviseren jullie graag over een origineel dagprogramma, de culinaire invulling en welke locaties voor de trouwceremonie, receptie, borrel, diner en/of feestavond geschikt zijn. Naar aanleiding van dit eerste gesprek werken wij een uitgebreid voorstel uit waarin al jullie wensen zijn verwerkt.

Organisatie van jullie trouwdag

Wanneer jullie ervoor kiezen om je huwelijk bij ons te vieren, zorgen wij voor een perfecte organisatie van jullie trouwdag! Dit begint al bij de persoonlijke en professionele begeleiding tijdens de aanloop naar jullie huwelijksdag, waarbij jullie details zoals menu-/ en wijnkeuze, tafelindeling, speciale diëten en definitief aantal personen met je eigen huwelijksspecialist afstemmen. Speciaal voor aanstaande bruidsparen, al dan niet met wederzijdse ouders en bruidspersoneel, organiseren wij twee keer per jaar een voorproefmiddag, waarbij je letterlijk al kunt voorgenieten van jullie aankomende trouwdag.

Op de dag zelf
Jullie grote dag zelf wordt begeleid door een van onze leidinggevende banquetingmanagers, die de dag zelf de gehele organisatie en uitvoer van de bruiloft begeleid, én tevens het aanspreekpunt is voor jullie ceremoniemeester. Het enige wat jullie zelf hoeven te doen is genieten van elkaar, van de dag en van jullie gasten. Wij kijken er naar uit jullie huwelijk te organiseren!

Enthousiast?
Bekijk de huwelijksbrochure met de mogelijkheden en de prijzen. 

Meer informatie of afspraak maken?
Mail of bel Lieke, Annemarie of Marian, of vul het contactformulier in.