Winnaar trouwlocatie van het jaar 2014

Trouwlocatie op de Utrechtse Heuvelrug

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in de provincie Utrecht, waar je ook nog eens je hele huwelijksdag kunt vieren?

Dan zijn jullie bij Buitenplaats Amerongen aan het juiste adres. Met een groot of klein gezelschap. Met een feestelijke middagborrel en een intiem diner ter afsluiting, of met een uitbundige borrel, diner en feestavond voor al jullie vrienden. Informeel, stijlvol, ingetogen, chic of met veel grandeur. 

Jullie huwelijk

Onze trouwspecialisten helpen graag jullie wensen om te zetten in een ideale trouwdag die naadloos bij jullie past. Op de dag zelf kun je een uitstekende professionele verzorging van jullie gezelschap verwachten. Wij doen er alles aan om jullie huwelijksdag tot in de finesses te laten slagen. 

Onze trouwlocatie

Onze trouwlocaties zijn gevestigd in het zuiden van de provincie Utrecht, bij de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Het landgoed zorgt voor een prachtige ambiance en de diverse trouwlocaties zorgen voor zowel kleinschalige als grote trouwfeesten. Ook bieden wij jullie de mogelijkheid om buiten te trouwen.

Mogelijkheden

Trouwen, het Ja-woord. De Oranjerie en het Koetshuis zijn officiële en mooie trouwlocaties van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. 


Lees meer

Trouwlocatie Utrecht -  Receptie, borrel of high teaReceptie, borrel of high tea. Wellicht wil je al je kennissen, collega’s en vrienden de gelegenheid geven om jullie te feliciteren met je huwelijk.


Lees meer

Trouwlocatie Utrecht - HuwelijksdinerHuwelijksdiner. Tijd voor het huwelijkdiner! Een moment van ontspanning, speeches en gezellig bijpraten.


Lees meer

Trouwlocatie Utrecht - Trouwfeest!Trouwfeest! Jullie feestavond met een swingende D.J. of band vindt plaats in het Koetshuis of de Stallen.Lees meer

Trouwlocatie Utrecht - Buiten trouwenBuiten trouwen. Dromen jullie ervan buiten te trouwen op de mooiste trouwlocatie in de provincie Utrecht? 


Lees meer

Trouwlocatie Utrecht tarieven prijzenTarieven. Wij adviseren jullie graag over een origineel dagprogramma, de culinaire invulling en welke locaties voor jullie huwelijksdag geschikt zijn.


Lees meer

Meer informatie

We ontmoeten jullie graag persoonlijk bij Buitenplaats Amerongen. Bel ons op 0343 45 56 90 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Bekijk ook onze andere trouwlocatie in Utrecht: Buitenplaats Sparrendaal.

Vriendelijke groeten, namens het team van Buitenplaats Amerongen, 
Lieke van Herpen, Annemarie Straatman en Marian Pierreux

Enthousiast?

Bekijk de trouwbrochure met de mogelijkheden en de prijzen.