Winnaar trouwlocatie van het jaar 2014

Trouwlocatie op de Utrechtse Heuvelrug

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in de provincie Utrecht, waar je ook nog eens je hele huwelijksdag kunt vieren?

Dan zijn jullie bij Buitenplaats Amerongen aan het juiste adres. Met een groot of klein gezelschap. Met een feestelijke middagborrel en een intiem diner ter afsluiting, of met een uitbundige borrel, diner en feestavond voor al jullie vrienden. Informeel, stijlvol, ingetogen, chic of met veel grandeur. 

Jullie huwelijk

Onze trouwspecialisten helpen graag jullie wensen om te zetten in een ideale trouwdag die naadloos bij jullie past. Op de dag zelf kun je een uitstekende professionele verzorging van jullie gezelschap verwachten. Wij doen er alles aan om jullie huwelijksdag tot in de finesses te laten slagen. 

Onze trouwlocatie

Onze trouwlocaties zijn gevestigd in het zuiden van de provincie Utrecht, bij de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Het landgoed zorgt voor een prachtige ambiance en de diverse trouwlocaties zorgen voor zowel kleinschalige als grote trouwfeesten.

Ook bieden wij jullie de mogelijkheid om buiten te trouwen.

Meer informatie

We ontmoeten jullie graag persoonlijk bij Buitenplaats Amerongen. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken. Of lees verder over de mogelijkheden.

Vriendelijke groeten, namens het team van Buitenplaats Amerongen, 
Lieke van Herpen, Annemarie Straatman en Marian Pierreux

Enthousiast?
Bekijk de trouwbrochure met de mogelijkheden en de prijzen.
Kijk hier voor ons laatste blog!