Over ons

Op Buitenplaats Amerongenvinden ruim 300 zakelijke en particuliere bijeenkomsten per jaar plaats.

Van congressen, vergaderingen en bedrijfsjubilea, tot sfeervolle privé feesten en stijlvolle huwelijken. Met zorg georganiseerd en tot in de puntjes geregeld!

Buitenplaats Amerongen is eigendom van ondernemers Peter-Paul en Erika Swijnenburg. Vanaf 2006 hebben zij de commerciële exploitatie van het landgoed opgezet en vormgegeven. In goede samenwerking met Stichting Kasteel Amerongen (eigenaar) zijn alle bijgebouwen ingericht als locaties voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten en feesten.

Stichting Kasteel Amerongen

Het Kasteel zelf is ingericht als museum en wordt geëxploiteerd door Stichting Kasteel Amerongen. Als eigenaar zijn zij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het gehele landgoed, alsmede de exploitatie van het museum en de culturele programmering.
Beide partijen werken nauw samen om het gehele landgoed op een moderne wijze en met een hoogwaardige kwaliteit te exploiteren. Wanneer u besluit uw bijeenkomst of feest hier te laten plaatsvinden, draagt u rechtstreeks bij aan de instandhouding van dit prachtige erfgoed.

Buitenplaats Sparrendaal

De exploitatie van het landgoed Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen is eveneens in handen van ondernemers Peter-Paul en Erika Swijnenburg.  

Opmerkingen of vragen?

Mail peter-paul@buitenplaatsamerongen.nl  of tweet naar @pswijnenburg