Bijzondere vergaderlocatie

Buitenplaats Amerongen is een centraal gelegen vergaderlocatie in de omgeving van Utrecht. U kunt bij ons vergaderen met gezelschappen van 2 tot 200 personen. 

Het landgoed en de omgeving bieden talrijke mogelijkheden voor inspirerende breakout sessies en activiteiten. Bij lekker weer weer kunnen ook de terrassen en gazons ingezet worden voor uw lunch, diner, borrel, activiteit of buiten vergadering.

Bijzondere vergaderruimtes

Verspreid over het landgoed liggen 6 monumentale gebouwen met in totaal 9 zalen. Allen zijn eigentijds ingericht en voorzien van alle comfort. U kunt rekenen op gratis WiFi, professionele geluidsapparatuur, beamers en schermen. Ieder historisch pand heeft een eigen entree, terras, bar en eigen faciliteiten. De vergaderlocaties liggen op loopafstand van elkaar, dus u kunt meerdere gebouwen exclusief voor uw gezelschap reserveren. 

Vergaderarrangementen

Bekijk hier een overzicht van de vergaderarrangementen
Andere opties zijn onder andere:

Duurzaam en kwalitatief vergaderen

Buitenplaats Amerongen steekt veel energie in het waarborgen van zowel de kwaliteit als de duurzaamheid tijdens en rondom de vergaderingen. Zo hebben wij vier van de vijf vergaderhamers en zijn we in het bezit van een gouden Green Key certificaat.

Opdrachtgever over onze vergaderlocatie

 
"Ik heb allemaal positieve berichten teruggekregen over ons verblijf bij jullie. De deelnemers vonden het een mooie en inspirerende omgeving, en hebben genoten van hun verblijf."
 

Zakelijke brochure
Bekijk hier de brochure met een overzicht van de mogelijkheden, vergaderarrangementen en prijzen.

Reserveren of meer informatie
Bel of mail Lieke, Annemarie, Marian of Vincent gerust voor een offerte, kennismaking, of bezichtiging van de locaties. Of vul hier het contactformulier in.