Uw bedrijfsevenement in Amerongen

Buitenplaats Amerongen ligt in de omgeving van Utrecht en is geschikt voor uw vergadering, bedrijfsevenement, personeelsfeest, presentatie en congres van 2 tot 350 personen.

Het landgoed is prachtig gelegen in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, op 10 autominuten van de A12, met gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bijzondere evenementenlocatie

Verspreid over het landgoed liggen 6 bijzondere locaties met in totaal 9 zalen. Alle gebouwen zijn eigentijds ingericht en standaard voorzien van gratis Wifi, professionele geluidsapparatuur, beamers en schermen. De locaties liggen op loopafstand van elkaar, dus u kunt één of meerdere gebouwen exclusief voor uw gezelschap reserveren.

Uw bijeenkomst organiseren

Gebaseerd op uw doelstelling, denken wij graag mee over programma, benodigde techniek, zaalopstellingen, catering, bloemdecoratie, entertainment en/of activiteiten. Ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw bijeenkomst of evenement haalt.

Zakelijke brochure

Bekijk de brochure met een overzicht van de mogelijkheden en prijzen.

Meer informatie en reserveren 

Bel of mail ons gerust voor een offerte, kennismaking of bezichtiging van de locaties. Of laat hier uw gegevens achter. U bent van harte welkom!

Vriendelijke groeten, namens het team van Buitenplaats Amerongen,
Lieke van Herpen, Annemarie Straatman, Marian Pierreux en Vincent Stapper