Bijzondere locaties

Buitenplaats Amerongen bestaat uit verschillende rijksmonumenten op een prachtig landgoed, centraal gelegen ten zuidoosten van Utrecht. 

Verspreid door de tuinen liggen de historische bijgebouwen, welke zijn ingericht als vergader- en evenementenlocaties: het Koetshuis, het Poortgebouw, de Oranjerie, het Zuidpaviljoen en de Stallen. Het Kasteel is in gebruik als kleinschalig museum en vormt een prachtig decor voor uw bijeenkomst. De gebouwen liggen op loopafstand van elkaar en zijn aangepast aan hun nieuwe functie: u en uw gasten in een unieke omgeving verwelkomen, verrassen en verwennen.

Welke locatie is geschikt?

Graag vernemen wij hoeveel personen u wilt ontvangen en wat het globale idee is ten aanzien van het programma en de inhoud van uw bijeenkomst, bedrijfsevenement, congres, seminar of personeelsfeest, zodat wij u goed kunnen adviseren welke locaties voor uw bijeenkomst geschikt zijn. 

Bereikbaarheid
Buitenplaats Amerongen is centraal gelegen in Nederland, ten zuidoosten van Utrecht. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en een g
ratis shuttleservice vanaf NS station Maarn voor zakelijke bezoekers.

Zakelijke brochure
Bekijk de brochure met de mogelijkheden, capaciteiten en de prijzen.

Reserveren of meer informatie
Bel of mail ons gerust voor een offerte, kennismaking of bezichtiging van de bijzondere locaties. Of vul hier het contactformulier in.

Met vriendelijke groet, namens het team van Buitenplaats Amerongen,
Lieke van Herpen, Annemarie Straatman, Marian Pierreux en Vincent Stapper