Congreslocatie

Buitenplaats Amerongen is een bijzondere congreslocatie met vele mogelijkheden en ruimtes in de provincie Utrecht.

De congreslocatie is centraal gelegen, midden in Nederland, tussen Utrecht en Arnhem, op 10 autominuten van de A12, met gratis parkeergelegenheid op eigen terrein (200 plekken) en een gratis taxi service voor OV reizigers vanaf NS station Maarn.

Bijzondere congreslocatie

Verspreid over het landgoed liggen 6 historische locaties, met in totaal 9 zalen, geschikt voor gezelschappen tot 350 personen. Alle gebouwen zijn voorzien van een eigentijds interieur en belangrijke faciliteiten zoals gratis Wifi, professionele geluidsapparatuur, beamers en schermen. De locaties liggen op loopafstand van elkaar, dus u kunt één of meerdere gebouwen exclusief voor uw gezelschap reserveren.

Ook kunnen wij de overnachting voor u regelen.

Kleinschalige beurs

Voor uw kleinschalige beurs kan het gehele landgoed op bepaalde perioden in het jaar exclusief worden gehuurd.

Opdrachtgever over onze congreslocatie

 
"Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de goede service en zorgen tijdens ons Nationaal Maatschappelijk Vastgoed Congres gisteren en eergisteren. We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. En het eten was super! Alles was ontzettend goed verzorgd."
 

Meer informatie of reserveren

Bel (0343 45 56 90) ons gerust voor een offerte, kennismaking of bezichtiging van de locaties. Of vul hier het contactformulier in.

Met vriendelijke groet, namens het team van Buitenplaats Amerongen,
Lieke van Herpen, Annemarie Straatman en Marian Pierreux

Download hier onze brochure met een overzicht van de verschillende gebouwen, capaciteiten en prijzen.