Bedrijfsevenement locatie

Een bijzondere locatie voor allerlei soorten bedrijfsevenementen, centraal gelegen in de buurt van Utrecht.

Buitenplaats Amerongen is een schitterend landgoed, geschikt voor allerlei bedrijfsevenementen tot 350 personen. De locatie is gelegen ten zuidoosten van Utrecht, op 10 autominuten van de A12, met gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bijzondere evenementenlocaties

Verspreid door de tuinen liggen de historische bijgebouwen, welke in gebruik zijn als evenementenlocaties: het Koetshuis, de Oranjerie, het Poortgebouw, de Stallen en het Zuidpaviljoen. Ze zijn eigentijds ingericht en hebben een eigen entree, terras, technische faciliteiten, bar en sanitair. U kunt dan ook één of meerdere locaties exclusief voor uw gezelschap huren. Het Kasteel is in gebruik als kleinschalig museum en vormt een prachtige entourage. Vanzelfsprekend kan een bezoek aan het museum als onderdeel van uw evenement worden ingezet.  

Uw bedrijfsevenement organiseren

Het creëren van unieke ervaringen is hetgeen wij het liefste doen. Graag denken wij mee over een originele invulling zodat uw gasten nog lang over uw relatie evenement of feest napraten. Wij helpen graag met de juiste keuze voor uw doelgroep, van culinaire verrassingen tot de muzikale omlijsting, activiteiten, inhoudelijke presentaties of thematische uitwerking van uw evenement of feest. 

Voor uw gemak en ter inspiratie hebben wij alvast een aantal concepten uitgewerkt:

Relatiegeschenken / give-aways

Regelmatig is het een leuk idee om op een relatie evenement een relatiegeschenk mee te geven aan de gasten. Om dit te faciliteren hebben we bij Buitenplaats Amerongen een aantal zeer specifieke en lokale relatiegeschenken die mooi aansluiten bij de uitstraling van het landgoed. 

Ontdek hier onze diverse relatiegeschenken

Duurzame locatie

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker en wij dragen daar als evenementenlocatie graag aan bij. We hebben sinds 2013 een Gouden Green Key certificering, wat inhoudt dat we vele uiteenlopende duurzame maatregelen treffen.

Lees hier meer over ons duurzaam ondernemerschap

Opdrachtgever over de evenementenlocatie

 
"We kijken terug op een zeer geslaagde dag! Het was echt uitstekend verzorgd en Eva heeft ons van alle gemakken voorzien; hele vriendelijke en gastvrije dame. We hebben heel veel positieve reacties ontvangen op de “prachtige locatie” dus dat is natuurlijk altijd leuk om te horen. De bedankjes waren mooi ingepakt en werden erg gewaardeerd. De boeketten waren ook prachtig! Bedankt voor de hele goede zorgen en de fijne samenwerking."
 

Meer informatie of reserveren

Bel of mail ons gerust voor een offerte, kennismaking of bezichtiging van de evenementenlocaties. Of bekijk hier onze brochure met een overzicht van de verschillende gebouwen, capaciteiten en prijzen.

Met vriendelijke groet, namens het team van Buitenplaats Amerongen,
Lieke van Herpen, Annemarie Straatman en Marlies van Echtelt