Bedrijfsevenement organiseren

Bent u op zoek naar bijzondere locaties voor uw bedrijfsevenement? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Buitenplaats Amerongen is een schitterend landgoed, geschikt voor uw bedrijfsevenement, productintroductie, personeelsfeest of jubileum viering tot 350 personen. De locatie is gelegen ten zuidoosten van Utrecht, op 10 autominuten van de A12, met gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en een gratis taxi service voor OV reizigers vanaf NS station Maarn.

Evenementenlocaties

Verspreid door de tuinen liggen de historische bijgebouwen, welke in gebruik zijn als evenementenlocaties: het Koetshuis, de Oranjerie, het Poortgebouw, de Stallen en het Zuidpaviljoen. Ze zijn eigentijds ingericht en hebben een eigen entree, terras, technische faciliteiten, bar en sanitair. U kunt dan ook één of meerdere locaties exclusief voor uw gezelschap huren. Het Kasteel is in gebruik als kleinschalig museum en vormt een prachtige entourage. Vanzelfsprekend kan een bezoek aan het museum als onderdeel van uw evenement worden ingezet.  

Uw evenement organiseren

Het creëren van unieke ervaringen is hetgeen wij het liefste doen. Graag denken wij mee over een originele invulling zodat uw gasten nog lang over uw relatie evenement of feest napraten. Wij helpen graag met de juiste keuze voor uw doelgroep, van culinaire verrassingen tot de muzikale omlijsting, activiteiten, inhoudelijke presentaties of thematische uitwerking van uw evenement of feest. Voor uw gemak en ter inspiratie hebben wij een aantal concepten uitgewerkt in het submenu aan de linkerzijde.

Meer informatie of reserveren
Bel of mail ons gerust voor een offerte, kennismaking of bezichtiging van de locaties. Of bekijk hier onze brochure met een overzicht van de verschillende gebouwen, capaciteiten en prijzen.

Met vriendelijke groet, namens het team van Buitenplaats Amerongen,
Lieke van Herpen, Annemarie Straatman en Marlies van Echtelt