Give-aways

Heeft u al gedacht aan een give-away voor uw gasten? Wellicht vind u het leuk om iets van het landgoed te geven bij vertrek.

Olijfolie van het landgoed
Deze extra vergine Spaanse olijfolie is van boer Antonio Blasco. De olijven zijn met de hand geoogst en geperst in de traditionele steenmolen. De olie wordt op Buitenplaats Amerongen gebotteld. De geur is vol en licht fruitig. De smaak is zacht, maar ook rond en elegant. Heerlijk bij het bereiden van tapas, visgerechten en salades. En een echte aanrader als brooddip!
10,00 in. btw / 9,43 ex. btw per fles (500 ml. in geschenkverpakking)

Bier van het landgoed
Sinds 1680 wordt er bier gedronken op het kasteel. Door bewoners en gasten. Bier uit de omgeving. Ook nu. Dit bier wordt gebrouwen in Utrecht, bij brouwerij De Leckere. Met biologische grondstoffen, aandacht en vakmanschap. Proost!
12,00 in. btw / 9,92 (4 flesjes in geschenkverpakking)

Toegangskaarten museum
Het huidige Kasteel dateert uit 1680 en werd bewoond door families van diplomaten en militairen die een prominente rol speelden in de (inter)nationale politiek. Het Kasteel is nu ingericht als kleinschalig museum. 
In het Huys (zoals het Kasteel in de volksmond genoemd werd) kunt u o.a. de adelsbibliotheek, de beroemde 17de eeuwse Van Mekeren kabinetten en de zogenaamde Wijts collectie (bestaande uit 24 portretten van familieleden en officieren) bewonderen. Daarnaast huist het Kasteel één van de drie adellijke muziekbibliotheken van Nederland. De dertien meter hoge Galerij en de prachtige plafondstukken in de Grote Salon zijn meer dan de moeite waard om te bezichtigen.
10,00 in. btw / 9,43 ex. btw (toegangskaart voor 1 persoon, 1 jaar geldig)

Voor openingstijden en actuele presentaties en tentoonstellingen kijkt u op de website van Stichting Kasteel Amerongen.

Give-away pakket
Wanneer u een samengesteld pakket wilt, regelen wij dit graag. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een luxe geschenkentasje, waar u desgewenst ook nog iets van uw bedrijf bij kunt stoppen.